Pelin nimi: Subway Surfes

  1. Pelin tekijät ja julkaisija: Kiloo & SYBO Games
  2. Mitä pelissä tapahtuu? Pelissä ukko juoksee ja sillä pitää väistellä junia ja kerätä rahoja.
  3. Mikä on pelin lajityyppi eli genre?
  4. Mikä on pelin tarina? Perustuuko peli johonkin kirjaan tai elokuvaan?  Peli ei perustu kirjaan tai elokuvaan.
  5. Mikä on pelin ns. kielioppi ja ekonomia (esimerkiksi kerätään tavaroita, joilla suoritetaan tehtävä, millä ja miten saadaan jotain asioita pelissä) Pelissä kerätään rahoja ja voi myös saada erilaisia ns elementtejä siihen peliin esim. pomppukengät.
  6. Moraali ja etiikka: Onko pelissä väkivaltaa? Onko se erityisen raakaa? Jos kyseessä on sotapeli, rikotaanko siinä ihmisoikeuksia? Millaisina eri sukupuolet esitetään pelissä?  Pelissä ei ole väkivaltaa tai se ei ole mitenkään raaka, ja mielestäni ei rikota ihmisoikeuksia.
  7. Mikä ikäraja pelissä on? Mitkä ovat ikärajan tai rajattomuuden perusteet?  Pelissä ei ole ikärajaa.
  8. Onko pelissä mainoksia tai tuotesijoittelua? Ajetaanko siinä esimerkiksi tietyn merkkisellä autolla? Joskus kun pelin avaa niin saattaa tulla jotain random mainoksia, mutta muuten niin sinänsä ei ole mitään mainoksia tai tuotesijoittelua.
  9.  Liittyykö peliin oheistuotteita, fanisivustoja tai esimerkiksi Facebook-ryhmä? Keskustellaanko siitä joillain nettipalstoilla? Ketkä pelistä keskustelevat? Mitä mieltä keskusteluissa ollaan pelistä? Mielestäni pelillä ei ole mitään fanisivustoja tai fb ryhmiä tms. Ja kyllä siitä varmaan kai jossain keskustellaan, mutta en ole perehtynyt asiaan.
  10.  Onko pelissä sosiaalisen median piirteitä? Millaisia? Mielestäni ei kyllä ole.
  11.   Mikä on oma mielipiteesi pelistä?  Mielestäni peli on koukuttava ja jos tylsää on niin sitä pelailen :Dhjhjkhgjcgchhgkhgk.jpg